Balettiakatemian onnistumisia

Balettiakatemian oppilas Rasmus Ahlgren kutsuttiin
Vaganova Akatemiaan

Rasmus aloitti tanssin 5-6-vuotiaana Hämeenlinnassa ja siirtyi Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksen oppilaaksi 7-vuotiaana. Rasmuksesta tuli Juha Kirjosen oppilas 12-vuotiaana ja Juhan perässä Rasmus siirtyi Helsingin Balettiakatemian oppilaaksi 2012, kun koulu perustettiin.

Rasmus on innokas ja ahkera oppilas, joka on edennyt baletinharjoittelussa hurjaa vauhtia. Hän osallistui mm. helmikuussa 2014 Valtakunnalliseen balettikilpailuun saaden kannustuspalkinnon.

Rasmus osallistui huhtikuussa 2014 Pietarissa järjestettävään Dance Open -tapahtumaan, jonka kurssilla Vaganova Akatemian johtaja ja opettajat kiinnittivät huomiota Rasmuksen työskentelyyn, tekniikkaan ja asenteeseen. He kutsuivat Rasmuksen opiskelijaksi Vaganova Akatemian viidennelle luokalle poikaryhmään. Kyseessä on venäläisten oma ryhmä, jonne ulkomaalaisia oppilaita ei yleensä kutsuta. Opinnot Vaganova Akatemiassa Rasmus aloitti syksyllä 2014.

Onnea Rasmukselle ja hyvää matkaa! RASMUS aloitti juuri Permissä loistavassa korkeatasoisessa teatterissa! Onnea.

        Nelli Sinilaakso: Balettiakatemian oppilas pääsi Kansallisoopperan balettioppilaitoksen toiselle ammatillisen linjan vuosikurssille.

              Salla Jansson: pääsi 2016 Kansallisoopperan balettioppilaitoksen ensimmäiselle ammatillisen linjan vuosikurssille.

Ellen Mäkelä: pääsi Kansallisoopperan balettioppilaitoksen ensimmäiselle ammatillisen linjan vuosikurssille 2016.

Viivi Ahola: valittiin edustamaan Balettiakatemiaa Falunin kilpailuihin 2017. Viivi pääsi balettioppilaitokselle AK-1. 2017

Fanni Pennanen: Pääsi Tukholman kuninkaalliseen balettikouluun 2017

Wilma Tissasi: pääsi Balettioppilaitokselle AK-1.2017