Opettajat

Juha Kirjonen
Valmistunut Leningradin Vaganova Akatemiasta. Nimitettiin Tähtitanssijaksi vuonna 2011. Tehnyt mittavan uran suomen Kansallisbaletissa ja ulkomailla. Toiminut Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen tuntiopettajana vuosina 2007-2013. Toiminut yhteistyössä Japanin keskusbaletin kanssa ja pitänyt lukuisia mestaritunteja ympäri Japania jo vuodesta 1996. Valmistanut lukuisia koti- sekä ulkomaisia tanssijoita kilpailuihin hyvällä menestyksellä sekä tehnyt vuodesta 1996 lähtien baletti-/nykytanssikoreografioita.

Liudmila Grigoreva 
Pietarista kotoisin ja valmistunut Moskovan koreografisesta balettiakatemiasta. Kiinnitys Bolsoi teatteriin 2016. Opettaa karakteeri tanssia.

 

Anu Lindell
Valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta. Tehnyt mittavan uran Suomen Kansallisbaletissa. Uransa aikana esiintyi sekä baletti- että nykytanssiteoksissa. Tanssinut pääosan mm. koko perheen baletissa Pähkinänsärkijä.

Henna Julin Henna on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistuva tanssinopettaja, joka on opettanut eri tasoisia oppilaita lapsista aikuisiin vuodesta 2014 saakka Helsingissä, Oulussa sekä Budapestissa. Unkarin Budapestissa hän opiskeli Vaganova metodologiaa vuosina 2017-2018. Lisäksi hänen intohimonsa on omien koreografioiden tekeminen ja harjoittaminen. Henna on opettajana energinen ja tarkka. Tunneilla keskitytään klassisen baletin tekniikkaan tanssin iloa unohtamatta. 

Leena Kalk
Valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta. Tehnyt mittavan solistisen uran Suomen Kansallisbaletissa. Toiminut usean vuoden ajan myös Suomen Kansallisbaletin oppilaitoksen ammatillisen luokan opettajana.

Anne-Marie Ahola-Hiitola
Anne-Marie on tanssinut Suomen Kansallisbaletissa sekä Tukholman kuninkaallisessa baletissa. On toiminut usean vuoden ajan mm. Suomen Kansallisbaletin oppilaitoksen opettajana. 

Laura Vilhonen
Lauralla on yli 23 vuoden kokemus flamenco opettamisesta. Balettiakatemian lisäksi Laura opettaa Suomen Kansallisbaletin oppilaitoksessa. Laura on opettanut myös Helsingin Tanssiopistossa.

Victoria Golubeva Victoria on valmistunut Pietarin Vaganova-akatemiasta. Hän tanssi uransa Pietarin maineekkaassa Marinsky teatterissa.